Piškotki

natisni PDF

Share


Spletna stran www.Continentalfilm.si uporablja tehnologije, ki jih poznamo pod imenom »piškotki« (angl. cookies). To so majhne datoteke, ki se ob obisku določenih spletnih strani shranijo na disk vašega računalnika, njihov namen pa je izboljšanje delovanja spletne strani in s tem tudi uporabniške izkušnje ali pa spremljanje in analiza obiska spletne strani.

 

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje piškotke:
Vir piškotka Ime piškotka Kje se nahaja Čemu je namenjen
Google __utma, __utmb, __utmc, __utmv, __utmz Vse strani. Omogočajo spremljanje in analizo obiskov strani. Povejo nam, kaj si uporabniki ogledujejo na naših spletnih straneh, kako pogosto in na kakšen način dostopajo do njih. To dosegajo z razločevanjem med posameznimi uporabniki.
YouTube PREF, use_hitbox, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC Strani, kjer so vdelani videoposnetki s portala YouTube. Navedeni piškotki se naložijo ob ogledu ali deljenju videoposnetka. Omogočajo zaznavanje uporabnikove razpoložljive pasovne širine, štetje ogledov in deljenje posnetka.
Facebook Facebook Vse strani, kjer se nahajajo vsebine, ki jih je možno deliti prek družabnega omrežja Facebook. Piškotek, ki uporabniku omogoča deljenje vsebin na družabnem omrežju Facebook. To ni piškotek, ki se naloži ob odprtju naše strani. Če pri uporabniku obstaja, ga naša stran le prebere in s tem ugotovi, ali je uporabnik trenutno prijavljen v omrežje Facebook.
AddThis bt, di, dt, __atuvc, psc, uid, uit, xtc Vse strani s povzetkom zadnjih novic, kjer je povzetkom dodana tudi orodna vrstica za deljenje prek družabnih omrežij. Piškotki, ki uporabniku omogočajo deljenje vsebin prek elektronske pošte ali na različnih družabnih omrežjih (Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest,…). To niso piškotki, ki se naložijo ob odprtju naše strani. Če pri uporabniku obstajajo, ga naša stran le prebere in s tem ugotovi, ali je uporabnik trenutno prijavljen v izbrano omrežje.

Pravna podlaga Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUŽI SE NAM


   

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie