Napaka
  • XML Parsing Error at 1:281. Error 9: Invalid character

MONTEVIDEO, SE VIDIMO!

Share

Nogometna pravljica iz leta 1930 se odvija v glavnem mestu Urugvaja. Po napornem tednu potovanja prek Atlantika se reprezentanca takratne kraljevine Jugoslavije znajde v drubi udeleenk prvega svetovnega prvenstva. Ekipa iz majhne balkanske drave, ki nima veliko monosti za uspeh, pri rebu dobi za nasprotnika najve?jo favoritinjo reprezentanco Brazilije. Na krilih navduenja, vizije in bratstva se Tirke, Moa, Milutinac, Jaka in drugi s svojo nadarjenostjo, mladostjo in vztrajnostjo pojavijo na portnem zemljevidu sveta.

V glavnih vlogah nastopajo Milo Bikovi?, Petar Strugar, Branko ?uri?, Viktor Savi?, Neboja Ili?, Vojin ?etkovi? in Predrag Vasi?, vlogo portnega menederja pa je odigral znani hollywoodski igralec Armand Assante. Po velikem uspehu filma Montevideo, bog te video in istoimenske TV serije je reiser Bjelogrli? v najve?ji tajnosti in z eno najdrajih produkcij v regiji posnel e Montevideo, se vidimo!

Montevideo, se vidimo! v kinematografe prihaja 6. marca.

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUI SE NAM


   

Naa spletna stran uporablja pikotke, ki sluijo boljemu delovanju spletne strani ter omogo?ajo deljenje vsebin na druabnih omrejih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi eleli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglaate z uporabo pikotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie